El proper 18 de novembre se celebra la nova edició del SynergyS en el marc del Smart City Expo World Congress.

Vine al networking on grans companyies proposen els seus reptes empresarials per a que les pimes de la ciutat puguin oferir les seves solucions, serveis i productes. Són oportunitats reals de negoci.

Alguns dels reptes que es presenten:
Atos Worldline: com les apps basades en ‘open & contextal data’ poden ajudar a proveir serveis més intel·ligents als ciutadans

Aqualogy: és la impressió 3D una tecnologia de futur en les smart water networks? Quin tipus d’aplicacions podrien generar valor, tant des de la visió d’una utility com des de la d’un proveïdor de tecnologia en el cicle integral de l’aigua?

-B:SM: dinamització d’espais de la ciutat mitjançant noves experiències amb l’ús de la tecnologia mòbil. Espais: parc de Montjuic i Fòrum

Intergraph: desenvolupar aplicació per Smartphone / tablet que consumeixi múltiples formats de cartografia així serveis específics per a poder informar en temps real d’obres del subsòl a la ciutat. App amb component visual i sonor (adaptat a gent cega)

JC Decaux: desenvolupar un motor de càlcul de transport multimodal que permeti definir desplaçaments segons els criteris personals de l’usuari. Un càlcul basat en les dades a temps real dels operadors de transport i de crowd sourcing (xarxes socials, aplicacions mòbils, …)

Nexus Geographics: la recollida i entrega de mercaderies en el centre de les ciutats està augmentant en quantitat i complexitat, influenciat pels hàbits dels consumidors i l’augment de l’ecommerce. Com podem millorar les rutes de distribució?

Ros Roca: identificar idees i funcions de futur que es puguin aplicar a un contenidor de recollida de residus, que ajudin a fer una ciutat millor i generin un canvi positiu a la societat. El mateix repte amb els camions recollidors

Apunta’t, places limitades!