ESPAIS

Home >> Espais

Sertram Complex Tecnològic ofereix grans espais per a empreses en els seus més de 15.000 m2 distribuïts en cinc plantes. En la segona planta oferim l’espai Bytecells; un centre d’innovació digital amb 2.000 m2 d’espai per a empreses i professionals independents, organitzat en 50 oficines, des dels 15 fins a 90m2, sales de reunions i office, situat dins de Sertram Complex Tecnològic. Formen part del nostre ecosistema únic empreses com Schneider-Telvent, TechData, ASUS, Nexica i moltes més en fase de creixement, que aprofiten les condicions de Sertram Complex Tecnològic per desenvolupar els seus projectes.

Les companyies aquí instal·lades tenen accés preferencial als serveis cloud, de virtualització i connectivitat, gràcies als acords de col·laboració entre Sertram Complex Tecnològic i els 3 centres de dades de l’edifici, i conformen una comunitat empresarial on la infraestructura tecnològica, els serveis i la cooperació estimulen la constant evolució i creixement fomentant la innovació i el networking en un entorn tecnològic i proper.

Espais BYTECELLS

Les oficines es lloguen sense mobles

Sales de Reunions

_

Ubicació i contacte

Horari d'atenció:
dilluns-dijous: 8.30–13:45h i 15.00–18:00h
divendres: 8.30–14:30h

Ens trobaràs en una ubicació privilegiada dins de la ciutat de Barcelona i en el punt neuràlgic de les Telecomunicacions de Catalunya

Algun dubte? Pregunta'ns

    He llegit i accepto l' Avís Legal.*