FAQ

Home >> FAQ

Què és l'internet professional?
Quan parlem d’internet, es consideren “connexions professionals” aquelles que són simètriques, és a dir, que es disposa de la mateixa velocitat de pujada que de baixada i amb qualitat de servei garantida.
Per què Sertram Complex Tecnològic té unes instal·lacions úniques?
Perquè és l’únic edifici a Espanya, i un dels pocs d’Europa, que allotja un punt neutre d’interconnexió i alhora pots instal·lar la teva empresa en una de les nostres oficines.
Què és el punt neutre d'interconnexió?
És un punt d’accés a la xarxa global de telecomunicacions, on convergeixen companyies operadores globals per connectar-se entre elles per evitar càrrecs en els accessos de bucle local.
Quina velocitat es pot aconseguir a Sertram Complex Tecnològic?
Les velocitats que es poden aconseguir van des dels 2MB fins als 100GB.
Per què les connexions simètriques són més econòmiques en Sertram Complex Tecnològic?
La principal raó d’aquest avantatge és que, en una mateixa ubicació es concentren els principals operadors i la infraestructura ja està feta. Això redueix els seus costos i permet oferir preus de connexió sense competència.
Com contracto la meva connexió?
Una de les principals avantatges d’instal·lar-se a Sertram Complex Tecnològic és la gran varietat d’operadors entre els quals pots triar. La contractació d’una connexió es realitza directament a través de l’operador i nosaltres et donem suport tècnic en tot moment. D’aquesta manera, pots escollir la solució que millor s’adapti pel teu negoci.
Puc situar el meu servidor a l'oficina?
Per descomptat, et proporcionem suport tècnic per a la instal·lació i connexió amb l’operador a través del nostre accés al punt neutre d’interconnexió.
Quin tipus d'equips puc instal·lar?
A Sertram Complex Tecnològic disposem d’espais habilitats per poder instal·lar grups electrògens, refrigeradors, antenes, etc.
Els espais es s’entreguen amb mobles?
Els espais de 15 a 20 m2 s’entreguen amb mobles. La resta d’espais es lliuren sense mobles, essent possible moblar-los completament amb un cost addicional.
Quin transport públic hi ha a la zona?
Hi ha diferents línies d’autobús que enllacen totes les zones de Barcelona i voltants amb el Passeig de la Zona Franca: 23, 37, 109, V3, H16 i el NIT BUS N1. L’H16 té fi de trajecte a la plaça del Nou. També hi ha 2 parades properes de FGC: Europa/Fira i Ildefons Cerdà. Totes les parades estan a 5 minuts caminant de Sertram Complex Tecnològic. Està previst inaugurar la nova línia 9 en un futur proper, que unirà punts com l’aeroport, la Zona Franca, la Fira, l’ampliació del port, Pedralbes o el TAV de la Sagrera, passant així, pels municipis de Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, i el Prat del Llobregat
On puc aparcar el meu cotxe?
Al voltant del Sertram Complex Tecnològic hi ha una zona d’aparcament lliure i per tant resulta fàcil aparcar al carrer. En el Complex també et podem oferir places de pàrquing tant interiors com a exteriors.

Ubicació i contacte

Horari d'atenció:
dilluns-dijous: 8.30–13:45h i 15.00–18:00h
divendres: 8.30–14:30h

Ens trobaràs en una ubicació privilegiada dins de la ciutat de Barcelona i en el punt neuràlgic de les Telecomunicacions de Catalunya

Algun dubte? Pregunta'ns

    He llegit i accepto l' Avís Legal.*